hamed کاربرانی که از فورک اختصاصی اسکریپت VPanel استفاده می کنند در صورت مشاهده باگ یا بروز مشکل فنی در این انجمن به مشکلات آنها رسیدگی خواهد شد.
delhanam من پنلم رو که برای 3x-ui هست وارد میکنم میگه نام کاربری و پسوورد اشتباه هست در صورتی که درست وارد میکنم و ضمن اینکه میتوانم همون دامنه ای که برای 3x-ui استفاده کردم برای نصب وی پنل هم استفاده کنم ؟ یا باید دامنه با نام دامنه دیگه ای ست بشه مثلا برای 3x-ui از Ali.rayanstar.xyz استفاده کردم میدونم برای وی پنل هم از همین اسم و دامنه استفاده کنم ولی با پورت مجزا ؟
hamed دامنه و پورتی که vpanel نصب میشود با x-ui متفاوت است و باید روی یک ساب دامنه دیگر نصب کنید. اگر هاستی هم داشته باشید که روی سرورهای خارجی باشد (به دلیل اختلالات سرورهای ایرانی) میتوانید vpanel را روی آن نصب کنید. اگر موفق به نصب آن نشدید خطایی که دریافت میکنید را اعلام کنید تا راهنمایی کنم.
Armin_Arablu سلام من یه پنل مرزبان میخوام وصل کنم ولی متوجه نمیشم چیو کجا باید بزنم اگر میشه یه توضیحی اموزشی چیزی براش بزارید
hamed پیشنهاد من نصب پنل علیرضا است که بهترین نتیجه را دارد . آیا اسکریپت را به صورت کامل نصب کرده اید ؟ مشکل شما در اتصال پنل مرزبان است یا نصب اسکریپت روی سرور؟
hamed پنل جدید سنایی به پروژه اضافه شد و از نسخه های قدیمی xui مانند علیرضا و tx-ui همچنان میتوانید استفاده کنید. در صورتی که هنوز آپگرید نکرده اید نسخه جدید را توسط دستور زیر اجرا کنید: cd /var/www/vpanel sudo git pull origin main && sudo bash update.sh